Reisadvies service

Buiten de trips vermeld op deze website zijn er nog veel meer trips met kids mogelijk in België en gans Europa. Genoeg van de all inclusive packages van de touroperatoren? Mag de zomerreis dit jaar toch wat spannender zijn voor de kinderen voordat ze afhaken? Wil je ook eens een stoer reisverhaal kunnen vertellen aan de barbecue?

Kortom, wil je zelf ook unieke vakanties en dagtochten beleven met je kinderen maar heb je noch de know how, noch de tijd of de zin er zelf aan te beginnen?

Onze tripsmetkids reisadvies service brengt raad en levert voorstellen voor uw reis of tocht. Suggesties worden aangeboden voor bestemmingen, activiteiten ter plaatse, originele overnachtingen en transport. Wij leveren enkel advies. De uiteindelijke reservatie wordt door de klant zelf gedaan. De tripsmetkids reisadvies service werkt een compleet voorstel uit met verschillende opties voor een vooraf afgesproken vast bedrag.

De tripsmetkids reisadvies service is gespecialiseerd in:

  • Bergvakanties
  • Wintervakanties
  • Vaarvakanties

Specifieke ervaring is aanwezig voor volgende landen:

  • Kroatië, Zwitserland, Frankrijk, Nederland, Italië, Spanje (inclusief Canarische eilanden), Griekenland en Turkije

Een aantal voorbeeld-reizen ter inspiratie en illustratie:

Ski-Safari in de Haute Maurienne

1. Ski-Safari in de Haute Maurienne

1. Ski-safari in de Haute Maurienne: een week in de Franse Alpen en elke dag een ander skigebied ontdekken, en daarbij nog met sneeuwraketten en langlauflatten op avontuur gaan. Logeren in een prachtige bungalow in de vallei.

Eilandhoppen in Kroatië

2. Eilandhoppen in Kroatië

2. Eilandhoppen in Kroatie: tien dagen rondtrekken met de ferry en ter plaatse bootjes huren of met de vissers meegaan: van Trogir over Brac naar Hvar en Split

Hoogtepunten van Zwitserland

3. Hoogtepunten van Zwitserland

3. De hoogtepunten van Berner Oberland en Wallis: een week de spectaculairste bezienswaardigheden afgaan van de Zwitserse bergen: van een berghut op een gletsjer tot zwemmen in een bergmeer en met de trein naar 3600m hoogte. De langste gletsjer van de Alpen bewonderen en slapen in het stro op de zolder bij een boer.

Contacteer ons vrijblijvend voor een vraag of een offerte:
Vermeld hierbij zeker:

  • Voorkeur periode, lengte verblijf, land, activiteiten
  • Leeftijd kinderen, fysieke conditie, vereist comfort
  • Richtprijs voor het totale reisbudget